Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma fram

 

Jag skrapar på ytan

av livet

ser de många år

som var mig givet.

 

Jag tänker mig åter

i solens famn

brinner av längtan att få

komma fram.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-20 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP