Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till mina hjärtan, de allra vackraste på denna jord

 

Tack 

för att ni finns

mina finaste fina

ni är glädjen

kärleken o

livet

 

<3

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-20 20:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart!
2022-11-23

  Ninananonia VIP
Så fint i ord och bild! :)
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP