Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter på stranden och väntar

 

 

 Må glädjens varma vindar

fylla sorgens frusna segel

ge dig kraft att kapa förtöjningen

så att båten kan glida ut

från ensamhetens ö

och anlöpa hamnen

i gemenskapes land




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2022-11-21 09:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2022-11-23

  BenGust VIP
Att ljumvindar från hjärteland
smälter kärvhet och kyla.
2022-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
En vacker bild har du skapat med ord - de lyser av hopp och medkänsla - tack för dem!
2022-11-22

  Niliboy
Ja, halleluja syster!
2022-11-22

  Glitträ VIP
Så varm och omsorgsfullt fina rader din
längtans dikt.
;)
2022-11-22

  Eva Helene VIP
Så vackert och ömsint!
2022-11-22

  Peter G VIP
En väldigt vacker dikt, som en liten bön!
Medkänsla och empati som ger hopp!
2022-11-21

  Margit Grell
Orden inger hopp om värmens kraft att kunna förändra de segel som förfrusit.
Fin bild!
2022-11-21

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om en längtan efter gemenskap när man är uppfylld avsorg.
2022-11-21

  Gömar VIP
Värmande ord och hopp
2022-11-21

  Öknens Ros VIP
En stilla bön om att åter bli en del av värme och gemenskap.
2022-11-21

  Susen VIP
Finstämda ord . Önskan om fred och gemenskap
2022-11-21

  Sparvögat VIP
En fin önskan vilar här~i hopp
om framtida gemenskap…
En underbar gåva vill du skänka!
2022-11-21

  Ninananonia VIP
Så fint!
En bön?
2022-11-21

  Olof Lagerhorn VIP
Empatiska och hoppfulla ord om
att finna en väg till gemenskap.
2022-11-21

  Kajan VIP
Återkomsten, en dröm för den av sorg förvisade .
2022-11-21

  Maria Sundelin VIP
Hoppfull
Kramar
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP