Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egypten




den som färdas i rymden
ska till slut se faraons själ
dinglandes inuti en tår
som musan speglar sig i
hon lutar sig mot en vägg
stödd av ingenting alls
dioramat inuti pyramiden
är en ögonblicksbild av en blomma
som öppnar sig
och faller in i sig själv




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-21 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP