Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Våga byta

Väg

Gå en annan riktning

Se bakom axel

Finns så många

Tomma rum

Står där

De fylls av realistisk  öppenhet

Ger nya chanser

För ett liv

Känns bra

Rummen

Ger en möjlighet

Se i ett nytt

Perspektiv

Förstå

Positiva cirkeln

Är sluten

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-21 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott råd.
2022-11-22

  alicja lappalainen VIP
en tanke om att våga acceptera förändring

2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP