Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmarna

Det var länge sedan vi sågs
i drömmarna
en portal till
minnenas rike
god natt
min lilla solfjäder

Allting förändras
men ingenting blir annorlunda
det bara fortsätter
in i evigheten

Alla dessa nerver
alla dessa frågor




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-21 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
solfjäder, vackert... som solkatter, som kattguld, som guldakrylfärg... måla hela världen...... solstrålar, solmänniskor, solspråk.. det är poeterns språk det. inte vinden utan solen.....
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP