Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"SMHI har utfärdat vädervarningar för snöfall i delar av Götaland och Svealand, måndag 21 november. Detta kan komma att påverka tågtrafiken med förlängda restider och inställda avgångar, och risken för trafikstörningar är större än vanligt."


temporär vinter


ett "myrornas krig"
av fluffiga snöflingor
ett monotont malande
av snöplogens skrapande

sociala medier mättas
med den "första snön"
och poeterna tävlar
om att resa sina
digitala snögubbar

av vinterklichéer

alltmedan
statens järnvägar
som vanligt tas på sängen
av november månads
temporära
vinter

allt är
som det ska

©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-21 13:27



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Snögubbarna kan vara ** :)
2022-11-23

    Drömmar i universum
Så bra beskrivet älskar speciellt den denna delen:

och poeterna tävlar
om att resa sina
digitala snögubbar

av vinterklichéer

Tankeväckande om vad de digitala snögubbar kan va :)
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ VIP