Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provsvar (Min kamp 2.22)

Fått ett provsvar som

inte var vad jag hoppades på.

Sticka huvudet i sanden,

låtsas som det regnar,

förtränga,  förneka eller

förtvivla? Googla?

Ingen bra idé.

Sova på saken;

det är en ny dag imorgon. 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-11-21 21:22



Bookmark and Share


  Amadeus
Även om det inte känns så just nu så kommer allting bli bra igen. Allt har en mening. Till och med det meningslösa.

"Jag bad till Gud om styrka och han gav mig motgångar att överkomma. Mina böner blev hörda".

Kärlek och stöd ger jag dig.
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP