Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insert valfri undergångsmusik.


det skymmer över padelbanorna.


det skymmer över padelbanorna
vi går mot den svarta fredagen
där ute spinner universum på som vanligt
vi vandrar trolöst vidare

jag postar en sellpypåse, duschar iskallt
du eldar som fan i braskaminen
smogen lägger sig över landet

det skymmer över jorden
när tusen juleljus tändas
jag försöker skapa mening i allt detta kaos
kippar efter andan

tänker att det nog är kört
men fan skymningen är vacker




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-21 21:35



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Du är väldigt bra på att återge det där vardagsnära!
ja, det är verkligen en märklig tid vi har nu, man slits mellan hopp och förtvivlan. Kanske också att man uppskattar de små sakerna mer, som en vacker skymning när allt hotar att falla samman?


2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP