Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hymn till samtiden och teamsmötet.




hämta lämna
springa uppåt
skjutsa svara svara mejl mejl teams
lägga ut posta logga in osa tagga fylla i
planera träna närvara återkoppla
utveckla bättre bättre
delmål resultat
hinna måste kunna ska
träffa skjutsa hålla kontakten
ansvara utveckla skjutsa nå
ta tag i ta helhetsgrepp om
möta se bottna i

leva fullt ut närvara lugna ned sig

hur fan
ska det gå till




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-21 22:01



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Det hjälpte inte att sätta punkt efter "teamsmötet." i rubriken!
2023-07-23

  rostspik VIP
Utmärkt om många bollar i luften-samhället!
2023-03-16

  Peter G VIP
Här blir språket väldigt centralt och det förstärker diktens budskap; känns stressande att läsa!

Och situationen är nog något som många känner igen sig i, jag tänker att någonstans måste någon dra i bromsen, ordna en nödstopp, till en perrong av stillhet och återhämtning.


2022-11-23

  MagisterZ
Oj! Vilket drivande språk, blir stressad bara jag läser och igenkänningsfaktorn är stor. Du ställer en viktig fråga i slutet; hur länge kan vi bita ihop egentligen? Allt detta känns så onaturligt, vi är inte skapta för detta och evolutionen räcker nog inte till i slutändan...
2022-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP