Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor! Lagarbete!

- Son hur håller du dig då varm
tunn jacka ger väl dig en sval barm?
- Men du inte alls
till och med het om hals...
Vi går ju tillsammans arm i arm!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-22 07:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är glad att jag inte har varit suicidal..... på flera dagar? det måste va världsrekord... ni skriver så vackert, alla ni här. kort och långt. kryptiskt och jordnära. elakt och snällt. multidimensionellt.
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt