Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku


sol i november

en gång i november
lyser en morgonsol
ler en mun




Bunden vers (Haiku) av fabelfarmor
Läst 76 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-22 08:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack, din haiku värmer!
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

fabelfarmor
fabelfarmor