Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bunden" vers...


LOCKURNA

                                                I
                                            detta
                                          pekoral
                                       tillkänages
                                  att vederbörande
                              vershantverksmakare
                           och dagdrömsdiktare åter
                        hemfallit åt frestelsen att göra
                     en onödig och figurativ pokaldikt
                     när det finns så mycket annat att
                          ägna sin skaparförmåga åt
                              än att försöka tillägna   
                                  egot ett bevis på
                                         idétorka
                                    och jubelidioti




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-22 12:01



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Icke desto mindre väl komponerat,
även om diktjagets självkritik fått råda vid skapandet och vilar humoristiskt över raderna
2022-11-22

  MagisterZ
Haha denna var fyndig och underhållande samt vi(t)suellt estetisk :)
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP