Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäckebröd



Jag finner mig i soffans hörn
Väntar
En vecka sedan

Jag bröt ihop

krispig och torr
som ett knäckebröd










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-22 09:16



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Talande liknelse, när allt rasar.
2022-11-23

  Monika A Mirsch VIP
Inspirerande är din fina vers - som tar mig 'på sängen' - att bryta ihop tillsammans med knäckebrödet - vilken cirkus!
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP