Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fy

ingen smartphone
ingen dator
utom den här

osmart av mig ha
satan till idol

och jag är ful
fulare än jag trodde

fy fan 66 år
och vet ni nåt så
onödigt som at
finnas till
som en gammal gubbe




Fri vers av SatansSon
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-22 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon