Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiolsolot i Broadway Hotel med Al Stewart

Det är wow!
Jag menar verkligen wow!
Fantastiskt!
Jag blir tokig!
Tokig på ett positivt sätt
Det är otroligt
Om du inte hört det
Kolla upp det!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-11-22 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP