Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byn - från förfäder till kulturell.

 Julen närmar sig med stormsteg den heliga vinterhelgen idag när solen rensade molnen, Jag börjar på stigarna i kattens takt, idag var raka motsatsen till igår vid denna tid runt 14.00. när jag shoppade i måndags på snöiga vägar restaurangen vid vattnet var i mörker och när jag la handen på det kalla dörrhandtaget den öppnades inte. så jag gick hem igen och jag komponerade den godaste umami-menyn och en budapestrulle gjord av hasselnötsmjöl. Jag känner min själ som ett fält av kaprifol, hela mitt liv är i en bris av vallmo från soliga fält med stjärnornas ljus vill jag smälta samman. mina tankar flyger på ljudets vingar att hitta vägen till en ny början Jag är inte längre rädd för blixtar och åska, och jag förstod lugnt att det också finns svåra tider. Jag håller pennan som en cigarett i mina korsfingrar blickar mot horisonter inpräntade i minnet där luften är klar och bergens blå har gjort ett starkt intryck på näthinnan, det finns en by uppkallad efter en berättelse.




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-22 16:03



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"en budapestrulle gjord av hasselnötsmjöl"

mums filibabba!
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP