Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens mörker bländar

Naken mot dagens ljus

livet hettar mot huden 

lyssnar i skyarna stråk

efter rösten som hörs

nattens mörker bländar




Fri vers av Quasimodo
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-11-22 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo