Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**Den monumentala Svensson-dagen**



Infaller alltid!
Då när Folk till sist
inser,det är så dags
byta till Vinterdäck!

Som följd att 200-300 bilar
köar vid närmsta Däck
-bytar Verkstad

***

Panik!

(med undantag av dom
som redan slirat ner sig
i diket!)





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-22 18:33



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En sann humandikt. Det blir varken bättre eller sämre. Människan är noga med sina brister. Dock fint med ett meditativt avslut. Det pekar ut ett hopp inför nästa snöfall/isgata.
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP