Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva sig fri




En lärare på psykologutbildningen
sa att man blir inte inte fri
från sin kåthet
genom att knulla.

Man vill bara ha mer.







Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-22 18:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja sexmissbruk är ett missbruk och skyddar personen från kontakt med tidiga svek.
2022-11-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Om det finns rätt förhållande och kärlek med i bilden så blir det en normal känsla att vilja ha mer, eller hur?
2022-11-24

    Lena Staaf VIP
Så kanske sexmissbruk uppstår?
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP