Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BIBELN berättar allt som sker nu! Har DU läst??


Man blundar i de tider som är


Tidningar och radio och Allehanda annat med trycksvärta går bra att läsa.

Man kan bilda sig vilken uppfattning som helst. Det är ok.

Men om jag inte vill läsa MSM- och annat lögnaktigt för de som vill tjäna pengar på Rubriker.....

Ja då läser jag BIBELN. DEN ÄR ALLTID AKTUELL. ALLTID.
Genom ALLA TIDER så har den varit SANNINGEN.

MEN Sanningarna är för många, för tuffa, för starka, för tydliga, för raka...

Därför vill man inte läsa Guds ord.

Jag gör det och kan säga att TIDEN vi lever i ÄR MYCKET KORT NU.

Johannes Uppenbarelsebok (inte skriven i följd) BÖR LÄSAS VARJE DAG,
DÄR står det som sker nu. NU.

Dikt och bild ©Maria





Fri vers av MariaEvighet
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-22 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet