Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i vårt hjärta


Modet


Genom världen
drar en fläkt
av förnedring
skuld och skam

Vart tog jämlikheten vägen?
dags för den att träda fram

Det som sker i dessa dagar
har dessvärre skett förut
fast i samstämmig förhandling
vi försökt att få ett slut

Fram för ödmjukhet
respekt
positiva attribut
nu är tid att låta modet
från vårt hjärta hitta ut












Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-22 21:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint att repa mod… Din dikt har en god uppmaning! Tack!
2022-12-01

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt kom till mig,
svepte ut all misströstan.
Det är modet
som skall råda.

2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP