Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ochinte

ochinte gör det mej nåt och inte gör det dej nåt
men jag har blivit gammal och i takt med detta har jag blivit mer solitär och celibatär men jag har inte slutat att titta på kvinnor för det nu skulle jag kanske kallas som ett gubbslem men faktum jag är i stort som jag alltid varit och kanske och i smyg längtat efter lite hud. Detta har dock skett i fantasin men jag har trots min stora längtan förundrats över min förmåga att först se det lite mindre bra i en kvinnas hud. Denna oförmåga att ge mig hän besvärar mig och tyvärr kommer den lite negativa tanken eller omdömet lite före det positiva det kanske är lite som i naturen i övrigt för att ljuset skall framgå behöver den ett mörker men jag längtar lite efter min ungdoms förmåga att älska med alla mina sinnen så där gå upp i kärleken oförbehållsamt och utan baktanke jag har faktiskt tittat efter lite skrynklig kvinnohud och då förstår ni här står det illa till i denna ungdomsavgudande kultur där seniorer möjligtvis kan tolereras för värdegrundens skull men innerst inne betraktas vi som utgiftsposter i statens räkenskaper. och en stor sådan- där bäst före datum sedan länge har passerats.




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-11-22 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP