Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och Rum läker alla sår

Jag älskar mig
jag älskar att vara trygg
i ett rum
utan fönster
där min spegelbild
inte går att återspegla
för du inte litar
på mig
ja för jag inte litar på mig
för vem kan lita på någon
vars rum speglar
fönster som inte är där
vem kan lita på någon
när rummet är transparant
och tjejen vid skrivbordet
likt ett rådjur på lads-vägen
tror att stillasittande
tar bort rovdjurens gaslight
när i själva verket
hon först blir trygg
när jag murar igen
fönstrens blickar
bara för att ta henne
i famnen
och bli det rum
hon aldrig haft




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-23 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP