Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Återkastning.


Kärlekssagor


stannade vid ditt hus,
såg din lampa tändas.
inte ett spår av dig i det.
vart kan du gå vid den här tiden?
har all vår kärlek tappat sin kraft?
jag sa att jag skulle vara här med vår blomma.
gatlyktorna fladdrar som eldflugor.
jag önskade att jag inte hade berättat för dig
alla dessa kärlekssagor.
jag saknar dig alltmer timme för timme.
rosorna verkar nu lukta surt.
smörlamporna fladdrar som eldflugor.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-23 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen