Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schackparti

Det finns stunder på marken
Där snön får plats
Men också lämnat marken
Bar
Det finns dom som kämpar
Mot snön
Och dom som givit upp
Det finns dom som tycker
Att snön lyser upp
Fast himlen pressar mot
Hustaken och verkar vilja
Komma längre ner
Det finns ett avslutat schackparti
Och ett som ingen kan vinna
Det finns ett du och ett jag
Och allt däremellan




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-23 03:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert. det blev inte lång höst, tyckte den började för mindre än en månad sen?! blir det en vargavinter som förra året? eller tidig sommar? tidig vår? vem vet.....
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström