Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i tidig morgontimma

 

 

Jag tackar livet

för att jag inte fått tyngre bördor
än jag orkar bära

för att jag är förunnad kärlek och vänskap

för att jag kan stiga ur sängen
och välkomna en ny dag

Jag tackar livet

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2022-11-23 10:03



Bookmark and Share


  aol
Underbart sant vännen
2022-12-04

    ej medlem längre
wow, 16 kommentarer, det kan inte jag skylta med. verkar som om de flesta kommentarerna är på morgonkvisten. resten av dagen ägnas väl åt att må dåligt, och skriva om det sen..
2022-11-28

  Eva Helene VIP
Läser detta i en tidig morgon i början på en ny vecka, så fint och inspirerande, tack!
2022-11-28

  Anya VIP
Med tacksamhet kommer man långt. Så fint fångat!
2022-11-24

  Öknens Ros VIP
En fin och ödmjuk tanke.
2022-11-24

  Respons VIP
Det är stort att kunna känna tacksamhet vet livet!
2022-11-24

  WyS VIP
Tacksamhet med eftertanke!
Fint!
2022-11-24

  Blomma-Stjärna VIP
fint flöde av tacksamhet som jag gärna instämmer i - tack!
2022-11-23

  Peter G VIP
Tänkvärda ord i en vacker dikt! Tacksamhet är en bra sak!


2022-11-23

  Niliboy
Ja då tackar vi, även vi som stundom lidA.. Herren är god mot oss!
2022-11-23

  Kajan VIP
Ton av bön. Befriande enkel. Inramningen binder klädsamt ihop.
2022-11-23

  Ninananonia VIP
Fint!
Jag tackar också livet !
:) Mvh Ninananonia
2022-11-23

  Glitträ VIP
Härligt
Tack
2022-11-23

  Maria Sundelin VIP
Härlig inställning
Kramar
2022-11-23

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2022-11-23

  Sparvögat VIP
En nåd att glädjas åt~så fint
tecknat av dig…
2022-11-23

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att ta till vara
det goda som livet ger.
2022-11-23

  Gömar VIP
Tacksamhet är en stor gåva
2022-11-23

  BenGust VIP
Visa ord att möta den nya dagen med.
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP