Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äran är inte till salu!

För jag har alla möjliga rädslor, för att jag älskar mitt så kallade hemland från mitt tidigare liv, här på poeter kommer det in en poetprotest.

exempel som stör många, titta bara på föregående textkommentartext om "Enel"

Ungerns premiärminister Viktor Orban lade ut på sitt Facebook-konto i onsdags en bild av världen före Trianon där kartan över Stora Ungern (officiellt "österrikiska imperiet och ungerska kungariket"), som också inkluderade Transsylvanien.
Ungerns premiärminister lade upp en bild där "Ardeal" också är en del av Ungern.
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/premierul-maghiar-a-postat-o-image-in-care-ardealul-e-parte-din-ungaria-mesajul-lui.html

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-11-23 10:10



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Fader Arsenie Boca, uppenbarligen positiv energi. Glädje, kärlek, den där fantastiska energin som kommer från hjärnan, som helt enkelt blir verklighet, bekymmer betyder död, sjukdom, hjärtat har runt 50 miljoner neuroner genom vilka det bestämmer sig på känslonivå. ett energifält till en entitet., bön är inte ett ord i vinden och att få en person att skratta och vara glad betyder att ge det till Gud.
2022-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP