Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Svartsynade och oputsade dikter, Dikt tillägnad en djupsinnig Herre


Från dag till dag

Olika perspektiv

Från dag till dag

Vi förvaltar

Och bevarar

En ständig

Förändring

Så som han menade

Att det sker i nuet

Det som var en nyhet

Igår är gammalt idag

Det som är en nyhet

Idag är gammalt imorgon

Det som är nytt imorgon

Är gammalt om två dagar

Det händer så mycket

Och det sker en ständig

Förändring på Världen

Mångfalden och mångtydigheten

Pockar på som en illa

Varslande trumma

 

Taleptox Skrev

Den 20221123

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-23 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP