Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddare av ingenting

Jag skulle vilja vara stark
lagom-jag en trädkoja
i smyg en katedral
en samlingsplats för helighet
rum att vila i
i luckan mellan strider.

Jag skulle vilja vara modig
se världen som en desertör
rycka upp med rötterna
min vaga svenska oro
ängslan med att vara till
men inte tillräckligt till.

Tills dess så är jag jag
riddare av ingenting
mer än nog för nu.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-11-23 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP