Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som är och vart man vill


höga klackar
helt i onödan
trött
bara trött
kom vagga mig stilla

sminkmättat ansikte
grått under ytan
trött
bara trött
kom lugna den lilla

glas och betong
fyrkantigt hårt
trött
bara trött
vill läggas till ro

ro min båt
mot drömmar av ylle
vilar i mossmullig mylla




Fri vers av MariL VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-23 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP