Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester

Mitt emellan två ekar
stundtals jag ser dess rödhake
som om jag vore hel
en bris av vinden som övergav
blicken av den som förstod
turkos nästan sval
drömmer sig hem
saknar ögonblick av rösten
den som skapar trygghet
blandar skogens guld
minns det som var
mitt emellan
två ekar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-23 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP