Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tassel kantar de dödsdömdas övergång

jag
känner
mig
uppsvälld

inälvor
packade
med
kapitalförstörande
råvaror

direkt
från
krog
ner
i
din
magtrakt

tissel
och
tassel
kantar
de
dödsdömda
övergång

högerhanden
matar

med
guldpengar

och
bakstjärten
fortsätter
att
svälja




Fri vers av PillerTriller
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-11-23 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller