Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev

om
jag
skrev
dig
ett
kärleksbrev

skulle
du
besvara
min
åtrå

eller
skratta
bakom
min
rygg




Fri vers av PillerTriller
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-11-23 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller