Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systrarna Nilsson

ingen
vill
vara
ensam
när
det
kan
finnas
två

ingen
vill
ha
en
när
man
kan
ha
båda
två




Fri vers av PillerTriller
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-11-23 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller