Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lögnerna


Jag har fått nog. Del 1

De som vandrar på ondskans vägar skall inte bestå, så säger Guds ord.
Det är många många som går den vägen, som är iskallt hårda, de tycks inte ha några hjärtan.
Jag har fått nog av gubbarna som sitter vid 'makten' och bestämmer huruvida den eller de /alla/ ska dö. Jag har fått nog av redan beställda injektioner för världens folk och pass för att passa in.
Jag har fått nog av flinande Bill Gates och Klaus Schwab och deras gräshoppor och maskar. - Ät dem själva! Vi vill inte ha dem.
Jag har fått nog av sprutspetsar och kommande kaos, jag läser i bibeln om HUR det kommer att bli.
Jag har fått nog av klimatet som är en enda sörja! Varför? Jo för att vi INTE HAR NÅGON KLIMAT-KATASTROF! OM du tror på det, då är du INTE påläst. De är SKAPADE. Ja jag kan bemöta de orden.
Klimatförändringar SKAPAS!! Det går så lätt så. (Om man är påläst förstår man, eller också tror man på bortsprungna rika lilla Gretchen).
Jag har fått nog av kommande scenarior, där de svaga skall röjas undan. Jag har fått nog av världens lögner och parasiter!
Det har Gud också, han har visat i sitt ord att han skall göra upp räkningen med var och en.

Dikt och bild ©Maria








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-23 20:24



Bookmark and Share


  Thylacine
Kan bara hålla med
Så sant allt du skriver här
2022-12-02

    ej medlem längre
"You will never be diseased

Like the soul of child molesters"

- Felipe Andres Coronel Mureno
2022-11-24

  rostspik VIP
Tror inte det står så mycket om Bill Gates i bibeln.
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet