Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran (Min kamp 2.22)

Jag undrar ibland;

läste du allt som jag skrev?

Förstod du vad jag

försökte säga? Eller

missförstod du mina ord?

Jag kanske inte skrev

vad jag menade eller

menade det jag skrev, så

hur skulle du kunna veta?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-11-23 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP