Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEDICINMANNEN

Vid ett spontant besök 2011 hos den numera
framlidne författaren,konspirationsteoretiker
och ufologen Sune Hjort 1923-2013 som var-
ande intressant åhöra om allt mellan himmel
och jord visade det sig att han låtit sig snärjas
av läkemedelsindustrins hyckleri av medicin-
ernas dominoeffekt med ett medicinskåp lik-
nande ett mindre apotek där en medicin resul-
terade i en annan genom biverkningarna som
i sin tur krävde en annan medicin efter den
tidigares biverkningar och så vidare....allt med
läkare i samråd med läkemedelsbolagens eko-
nomiska vinning på bekostnad av grundlurade
patienter,för det var nog inte medicinerna som
gjorde att han blev 90 år utan hans genbank.

Det var någon som påstod att ska man förhålla
sig frisk bör man aldrig gå till läkare.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-11-23 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP