Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


unrar .


sade blommor före kriget


Vaken,

du tjejen,
du talar jävligt mycket natt,

kärlek droppar,
daggregn,

vi ker
sömnen fri

tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-24 04:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
leia: jag älskar dig

han solo: jag vet
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth