Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor


Skuggor svävar mot evigheten
Lika sköra som starka varje dag

Forcerar städer, sjöar och hav
Utan en tanke på en morgondag




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-24 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP