Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Det är något visst med ungdomen.


Det är inget svårt att vara vacker - när Du är ung!


Reklamen försöker vara övertygande. Reklamen vill så gärna övertyga oss om det självklara att vi är värda de dyrbara preparat som krävs för att förbli unga. Och vackra. Även om vi råkat bli lite äldre. Kanske 45 eller 55. Eller till och med 73. 

Det är hutlöst dyrt att vidmakthålla skönheten. Fråga vissa kvinnor. De vet. Nuförtiden är det mycket utfyllning som krävs för att uppleva sig vacker och - ännu viktigare - bli upplevd av omgivningen som vacker!

De TV-såpor som ytterst handlar om skönhet är "Bachelor" och "Gift vid första ögonkastet". Båda dessa underhållningsserier är överfulla med kvinnor som skaffat sig anknäbbar (pussmunnar med överdriven kapacitet). Implantat är en regel, inte undantag. Hade de varit yngre, sisådär 18-21 år så hade det räckt. Men redan som 30-åring är det dags att påbörja diverse utfyllningar. Och hoppas bli upptäckt. Av en kung.


PS. Men hur är det med oss män, vad krävs av oss. GUBBMAGEN! Sen är det många kvinnor som föredrar män med hår på huvudet?! Den där gubbmagen är nästintill omöjlig att bli av med. Den upplevs av vissa män som en evig graviditet, i 7-8: månaden. Även om vissa kvinnor kan acceptera tunnhåriga män så brukar ägaren till denna frisyr drömma om svunnen skönhet och en rik kalufs!

 

 
Övriga genrer (Kåseri) av Bengt J Malmsten VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-24 11:37Bookmark and Share


    Emmeline VIP
Kommer att tänka på ett blogginlägg jag skrev, då på den tiden, när jag fyllde 27. Titeln till detta inlägg var "hellre 27 än 17". 17 var ett helvete. Det var bättre vid 27, men det är nog ännu bättre nu.
2022-11-25

    Lena Staaf VIP
Både roligt och allvarligt skrivet! De unga är vackra men äldre har mer uttrycksfulla ansikten och kroppar. Alldeles utan utfyllnad.
2022-11-25

  Sören Turesson VIP
Har du hört lustigheten? vissa kvinnor har tagit så många ansiktslyftningar att de fått pipskägg!
2022-11-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ung och dum, sorglös utan hum.
Äldre med erfarenhet
är bättre det jag vet!
2022-11-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När man är ung är man kung !
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bengt J Malmsten
Bengt J Malmsten VIP