Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

Bortom staden
är jag lika tyst
och oändlig
som världen
jag alltid anat
utanför muren,
innanför huden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-24 13:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Texten expanderar och söker sig inåt, i en och samma rörelse . Det ger rymd på ett fint sätt.
2022-12-02

  Kungskobran VIP
Fint.
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta