Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MOTSATSERNAS DYNAMISKA VÄXELSPEL

Är man för någonting bör man säga
att man är emot det för annars har
man ingenting för det, för det blir
alltid emotsagt och är man emot
något bör man säga att man är för
det,men för att ingen ska säga emot
bör man samtidigt vara både för och
emot,eller så är man inte för eller
emot någonting alls.


-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-11-25 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP