Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet varierar olika

 

I och med att Suarez i Uruguay byttes ut i den femtioåttonde minuten mot Sydkorea så är jag tvungen att sova på den vänstra sidan inatt vilket gör att jag inte hör väckarklockan vilket medför att jag måste stå och samla sjuor i stora rondellen för att sockret på ICA Supermarket inte ska ta slut vilket annars skulle betyda att jag inte kan baka en sockerkaka efter den sjunde duschen idag eftersom jag steg över en tröskel med häger fot först och glömde ringa mamma som är psykotisk med konsekvensen total fasta i tre dygn plus stå och räkna sjuor i stora rondellen på nätterna samtidigt som att jag jobbar för BRIS och ska reda ut alla barns olösliga problem allt detta för att jag ska slippa gå och se en hockeymatch och spela galen och ta mig in på isen och slåss med dom tuffa grabbarna men allt jag egentligen vet är att livet varierar olika och att jag är en helt psykiskt frisk individ som älskar att baka sockerkaka och räkna nummer i stora rondellen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-11-24 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP