Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 november 2022


Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

Folk prisar Gud för skatteåterbäringen.

Men till vilken nytta är pengar
när priset vi betalar för synden är döden?




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-11-24 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP