Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara slut, även pina...

Fågelskrämma mallar upp sig...
Sa till snögubbe, tö, slut för dig!
Gubben han ju sa...
Det får jag bara ta...
För dig hemskt, stör i bak, ut ska grej...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-24 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt