Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör honom inte upprörd GOD JUL







 



 Rumänien, Moldavien och Ungern har stängt sina gränser mot Ukraina på grund av bristen på energi....

Den nya ellagen, antagen av parlamentariker, det kommer att få många människor på vägen.

Den nya ellagen. För ett takpris måste hyresgäster registrera kontrakten i sitt namn.

 

Inför semestern och med en kall vinter framför sig, blir det svårare och svårare för enbart äldre. Utan stöd bor de ofta i ouppvärmda hem.

 

I Bukarest har tusentals människor som är anslutna till centralvärmesystemet inte varmvatten och värme.

 

 

I varje sektor uppstår nya fel dagligen på grund av 60 år gamla rör.

 

Ändå gör rumänerna stora tjänster till Afrika. -for-education-in-africa.

 

 

 

Nu tillkännagavs en annan dokumentär i söndags klockan 18:00 här, om Finland och krigsskydd men den kanske var ur linje av en anlägning.

 

Jag sökte efter något liknande titeln på den dokumentären och jag hittade något trevligt.

alltså kan jultomtegrottan hysa 5 miljoner finländare.

 


 










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-24 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP