Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… mången ensamvarg eller ungkarl där finns, liksom kärlekstörstande likasinnade kvinns, men minns, ja minns utan en chansning du kan missa en kärlekens vinst!


REPA MOD - och ge kärleken en chans


när den förstod

att repa mod

blev sikten god

liksom varm inombord

 

dimman lätta

hittade den rätta

de åt sig mätta

ring på fingret sätta

 

så kom åren av sju

de sju svåra säger de ju

men kärleken var deras nu

åttonde året passerade phu!

repamod du ensamvarg

trots att du sett en vinter annalkande karg

bunkra upp med pepptalk och kvarg

ät pepparkakor så blir du snäll och icke arg

 

ja repa mod du ensam uppå jord

skriv en vers av vackra ord

bjud en vän till ditt bord

se plötsligt var lyckan smord

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-11-24 20:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att aldrig ge upp hoppet, den som väntar...
2022-11-25

  Kajan VIP
Låt hoppet leva dikt med stänk av humor, och hur ska något någonsin kunna bli något utan hopp ?
2022-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlekens och vänskapens betydelse i våra liv.
2022-11-25

  Peter G VIP
Ja ibland är det lättare än vad man tror!
fin dikt med glimten i ögat, tycker jag!
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP