Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociopaten

Ditt hopp är en skrattande kråka

Med en skadskjuten flicka i famn

Blodbadsorkestratorn
till tjugofem
moraliska år för ditt beteende

Tarvligt som Didrik Slaghecks leende




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-11-24 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP