Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag älskade en kvinna

Om jag älskade en kvinna
Skulle det vara lättare?
Att hitta kärleken jag söker
Någon att dela livet med

Om jag älskade en kvinna
Skulle någon bry sig?
Att vi båda är kvinnor
Skulle någon hata?

Om jag älskade en kvinna
Hur skulle hon vara?
Hetsig eller lugn
Min motsatts eller like?

Om jag älskade en kvinna
Skulle jag ta chansen?
Våga ställa frågan om kärlek
Eller bara titta på?

Om jag kunde älska en kvinna...




Fri vers (Fri form) av Vanja Peter
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-24 22:58



Bookmark and Share


    Emmeline
Kärlek är kärlek!
Om inte om vore,
ja vad vore det då?

2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Vanja Peter

Senast publicerade
Om jag älskade en kvinna
* Se alla